Založ si blog

1307065 vs. 209779 . . . Voľby prezidenta vs. Voľby 2016

Je zaujímavé koľko sa vyrojilo odporcov Pána Prezidenta, po tohtoročných voľbách. Veľa diskutujúcich sa tu oduševňuje ako je prezident zapredaný západu, a že všetko čo robí nerobí pre Slovensko ale pre USA.

Takže v prvom rade, Pána prezidenta zvolilo vyše milióna voličov, kde sa slobodne rozhodovali, a mali na výber, to by sa pred 89r nemohlo stať, všakže ? Nik im nedržal pištoľ pri hlave, nik za nich nepodpisoval volebné hárky, a ani účasť nebolo 99,9 percenta ? Zvolili sme si ho priamo my občania tohto štátu.

Po druhé , to že jeho názorové zmýšľanie nekorešponduje s ostatnými politikmi tu na Slovensku, a že neťahá medové motúziky popod nos , tak to je nezvyk. Nie je populista, ktorý by mal na všetko jednoduché riešenia, najlepšie také aké chce počuť naše negatívne EGO , nášho národa. To že povedal pravdu o Rusku, pravdu o Tisovi, tak nezostáva Vám nič iné len prehltnúť horké sliny, a zmieriť sa s tým. Asi tak ako som sa zmieril ja s tým že vyše 200 tisíc voličov v tohtoročných voľbách pozeralo s klapkami na očiach, zo zapchatými ušami, a volilo emóciami, a nie rozumom.

Tí istý odporcovia ktorí nevedia prísť Pánu prezidentovi na meno, tak tí vehementne obhajujú svoj názor s ktorým sa stotožnili a majú rozpaky nad tým ako je možné, že im tu nadávajú do fašistov, extrémistov, nacionalistov, a bohvie čomu ešte. Tí istí odporcovia ktorí nadávajú na demokraciu, a snívajú o vodcovskom princípe, kde by bola ich hlava, ruky ,nohy oslobodené od rozhodovania , tí istí sa dožadujú uznania že sa hnedý mor dostal do parlamentu. O.K. Ale potom pochopte, že vyskakovať si môžete len potiaľ pokiaľ Vám to dovolí ústava, a hlavne hlasy ľudí za Vami. Nemám ilúzie o našom národe, vždy sme si hovorili, aký sme utláčaní, ako nám každý chce zle, ako sme boli bití za Maďarov, Čechov, komunistov, či teraz nás zasa podľa Vás ovláda nadnárodný kapitál. Ale viem aj to ako slintali gardisti, hlinkovci, po cudzom majetku, však čože to boli len židia, viem aj to že keby mám priradiť charakteristickú vlastnosť našim Slovákom tak je to závisť. Samozrejme česť výnimkám. Ale poďme k veci. Keby…

….. nie sme ostrov.

Na Slovensku globálne nadnárodné korporácie, podniky, automobilky, elektrotechnický priemysel zamestnáva státisíce ľudí, vy chcete preťať tú nit ktorá nás viaže zo Západom, a začať novú cestu, teda potom sa pýtam akú ? Energetika, Banky, Podniky vlastnia súkromníci, nie štát, čo by ste teda spravili ? Vyvlastniť ? Samozrejme materské krajiny odkiaľ sú majitelia sa budú len prizerať, všakže ? Ak vyrábať, tak potom čo, a pre koho ? A tiež ako nahradiť tie skazené výrobky zo západu, či sa to jedná o automobily, elektorniku, duševné vlastníctvo, softvér,….. A kde zamestnáte tých ľudí. Naši hnedí vykrikujú aký je ten západ skazený, ako vystúpiť z NATO, z EÚ , ako si budeme vládnuť sami, a bude nám lepšie. Môj názor je ten že ďakujme Bohu za to že našim politikom má ešte aspoň kto pozerať na prsty lebo potom by bolo ešte horšie. Ale riešenia ? tie vo vašich hlavách nevidím. Ale môžem Vám poradiť, my hrdí Slováci, môžme pásť ovečky ,na našich krásnych lúkach, žinčicu popíjať, motykou a za kravkou zapriahať, kolibky stavať však dreva máme dosť, a hlavne prenasledovať, prenasledovať toho lebo je farebný, či prinajhoršom, čierny, prenasledovať toho čo sa neklania k tomu správnemu v tom správnom chráme…..  Robíte presne to čo pred čím nás varujete, netolerancia, nadradenosť….. a to nie som žiaden pravdoláskár, či nejaký slniečkár, ako zvyknete nálepkovať tých ktorým to nezhnedlo…..

 

 

HSĽS a ĽSNS , pri prvých pomohlo SNP , keď bude najhoršie aj pri tých druhých. .. ..

17.02.2017

Zo začiatku som mal strach keď som videl koľko percent získava Kotleba a jeho strana, zo svojou nenávistnou a štvavou politikou, ale mám nádej…… mali sme tu Tisa, zapredanca Hitlera katolíckeho akože kňaza, pre ktorého bolo najväčším úkolom zbaviť sa Žida najväčšieho nepriateľa Slovenského národa, zbaviť Slovensko Čechov , a pravdaže zbaviť ich aj majetku. [...]

Bratislavský, Trnavský kraj ! ! ! Žiadajte samostatnosť, rád sa sem presťahujem.

07.03.2016

Po týchto voľbách skončila všetka sranda. Pochádzam z Turca, bol som vychovávaný v evanjelickej rodine, a odkaz SNP, boj proti fašizmu bol pre mňa srdcu blízky, a nikdy som nechápal, ani nechápem Slovákov, ktorím je teraz blízke niečo čo nás nakoniec privedie do záhuby. Bol som obkolesení prostredím , v ktorom Maďara, Róma ani nevideli, a predsa, vždy tam bodoval Mečiar, [...]

Katolícky fanatizmus v praxi. .. .

13.03.2015

Neviem či mi má byť do smiechu, alebo mám byť zhrozený z videa ktoré som videl na youtube, ale stačí keď to posúdite sami….. PS: Škoda ešte včera bolo originál video zavesené ( nevydržalo to dlho ) , tentokrát je to len mix, ale aj tak posúďťe sami….. 🙂

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 44009x
Priemerná čítanosť článkov: 3667x

Autor blogu

Kategórie